VÄLKOMMEN till sidan

Maj månad och hela

Juni månad.

2018-05-21:

På sidan NATURBILDER finns nya förmedlade bilder från en vandring på Brösarps Södra backar i söndags kväll.

2018-05-18:

Påminner om vandringen på Gedings mosse tisdag den 22 maj klockan 18.30. Lämplig terrängklädsel. Medtag egen fika i ryggsäck.

2018-05-17:

Mellby käsk en trevlig bekantskap:

På sidan MÖTESPLATSER finns text och bilder från vandringen i Mellbe Käsk den 15 maj.

2018-05-15:

Föreningens hemsida har haft och har ett stort intresse. Sidan visar mångfald och ständig förnyelse. Undertecknad redaktör har arbetat aktivt med sidan under snart 10 år och en viss förnyelse krävs.

Styrelsen för hembygdsföreningen arbetar nu på en lösning hur hemsidan skall fungera framöver. Tekniken utvecklas ständigt och möjligheten till samverkan med Sveriges hembygdsförbund har blivit bättre utan att tappa det lokala intresset. Vi hoppas inom kort kunna presentera hemsidans framtid.

Kenneth Olsson.